پنجره های دوجداره از جمله پنجره های پر طرفدار هستند که همواره مورد توجه سازندگان قرار دارد. پنجره های UPVC نیز از انواع پنجره های دوجداره بوده که بسیاری این نوع پنجره ها را در مقایسه با سایر پنجره های دوجداره ترجیح می دهند. کارخانه تولید پنجره دوجداره، تعیین قیمت این نوع پنجره ها را متناسب با نوع و اندازه و … این انواع پنجره انجام می دهد. به مخاطبان تهرانی به منظور خرید و تهیه پنجره های دوجداره توصیه می شود که از خدمات نصب پنجره دوجداره در تهران بهره مند شوند. حال افرادی که قصد خرید پنجره های دوجداره داشته و دغدغه ی قیمت آن را دارند، در این مطلب به بررسی نحوه محاسبه قیمت پنجره دوجداره پرداخته ایم.
به طور کلی به موجب تاثیرگذاری قیمت درب و پنجره در ساختمان سازی، محاسبه قیمت پنجره های دوجداره یکی از دغدغه های مهم سازندگان است. همچنین اگر به منظور مزایای این نوع پنجره ها، قصد تهیه و تعویض پنجره هایتان با پنجره های دوجداره را دارید، باید از نحوه محاسبه قیمت آن ها مطلع باشید.
به طور کلی فاکتور های مختلفی روی قیمت پنجره دوجداره تاثیرگذار هستند. اما در مجموع قیمت تمام شده این نوع پنجره ها بر پایه فاکتور های معین و مشخصی محسابه می شود.
انواع پنجره دوجداره کدام اند؟
همانطور که در ابتدای مطلب به آن اشاره کردیم، پنجره دوجداره از جنس UPVC یکی از انواع پنجره دوجداره پرطرفدار است. اما پنجره های دوجداره از نظر جنس پروفیل به کار رفته در آن ها، انواع مختلفی دارند که در ادامه به طور مختصر به معرفی آن ها می پردازیم.
پنجره های دوجداره چوبی
یکی از انواع قدیمی پنجره های دوجداره، پنجره های دوجداره چوبی است. تاریخچه ی استفاده از پنجره با پروفیل چوب به گذشته های دور بر می گردد. به طوری که حتی در زمان اختراع آهن، باز هم در معماری بسیاری مساجد از پنجره های چوبی استفاده می شد.
پنچره های دوجداره با پروفیل آهنی
یکی دیگر از پروفیل های مورد استفاده در ساخت پنجره های دوجداره، آهن است. البته لازم به ذکر است که به موجب معایبی که این نوع پروفیل داشت، به کارگیری آن در مدت زمان کوتاهی کاهش بسیار چشمگیری داشت. یکی از معایب این نوع پنجره ها، انتقال حرارت بالا به داخل به موجب جنس آهن است.
پنجره دوجداره آلومینیومی
پنجره دوجداره آلومینیومی نوع دیگر و پرطرفدار از پنجره های دوجداره است. در واقع پنجره های آلومینیومی و UPVC از جمله پرکاربرد ترین انواع پنجره های دوجداره هستند.
پنجره دوجداره یو پی وی سی UPVC
پنجره های UPVC یکی از ابداعیات شگفت انگیز در صنعت ساختمان سازی هستند. پروفیل به کار رفته در این پنجره ها از جنس UPVC است که نوعی پلاستیک محسوب می شود. یو پی وی سی از ترکیب PVC با یک ماده ی روان کننده تولید می گردد. از جمله مزایای پنجره دوجداره UPVC می توان به عایق صوتی و حرارتی آن اشاره کرد. این پنجره ها برای انواع کاربری ها مناسب بوده و قیمت مناسبی نیز دارند.
عوامل موثر در محاسبه قیمت پنجره دوجداره
به طور کلی اگر بخواهیم نحوه محاسبه قیمت پنجره دوجداره را بررسی کنیم، به یک روش ساده دست پیدا می کنیم. اما محاسبه دقیق قیمت تمام شده در مقیاس بالا در هزینه های کلی ساختمان سازی تاثیر بالایی دارد، به همین جهت بدین منظور باید عوامل مختلفی را در نظر گرفت. نوع باز شدن پنجره (تک حالته، دو جهته یا کشویی بودن آن)، متراژ، جنس پروفیل، تعداد حفره های درون پروفیل، شکل کاربردی پروفیل، یراق آلات، نوع شیشه و … از جمله موارد تاثیرگذار روی قیمت پنجره دوجداره هستند. به همین جهت برای محاسبه دقیق قیمت باید تمامی این عوامل را در نظر داشته باشید.
توصیه می شود برای دریافت قیمت پنجره دوجداره، با شرکت ها و کارخانه تولید پنجره دوجداره تماس حاصل نمایید.
فرمول نحوه محاسبه قیمت پنجره دوجداره
به طور کلی سایز استاندارد برای پنجره ها سایز 140*140 سانتی متری می باشد. اما اگر پنجره های مورد نظر اندازه های متفاوتی دارند، نحوه محاسبه قیمت پنجره دوجداره بر اساس متراژ پنجره بسیار راحت است. بدین منظور ضرب پروفیل مصرفی پنجره در قیمت متر طول را با ضرب شیشه مصرفی در قیمت متر مربع و ضرب یراق آلات در قیمت واحدشان جمع کرده و بدین صورت هزینه ی کل ساخت پنجره را به دست می آورید.
(پروفیل * قیمت بر اساس متر) + (شیشه * قیمت بر اساس متر مربع) + (یراق آلات * قیمت) = هزینه های کل ساخت پنجره دوجداره
البته همانطور که گفتیم عوامل بسیاری روی قیمت تاثیر گذارند، پس برای دریافت قیمت نهایی توصیه می شود همواره با تولید کنندگان تماس حاصل نمایید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!